2011-2015actualitat

ERC REBUTJA FER UN DEBAT ELECTORAL A LLINARS DEL VALLÈS
Per iniciativa de la coalició MALL-CUP-PA, es va proposar organitzar un debat electoral a tots els grups polítics que es presenten a les eleccions municipals del 2015, moderat pel Sr. Josep Mas director del diari El 9Nou. 
Els grups polítics que expressaren el seu interès en la celebració d’aquest debat varen ser CIU, PSC, GIPLL i SI. L’acceptació o no d’ERC, anava lligada a la petició de conèixer el funcionament de l’acte electoral. Petició que va ser satisfeta en els següents termes: debat en quatre blocs pautats en temps, moderats pel Sr. Josep Mas i amb la possibilitat d’intervenció del públic.
Hem de lamentar que finalment ERC de Llinars ha declinat la participació en el debat electoral.  Creiem que la població de Llinars ha perdut l’oportunitat de conèixer els alcaldables de les diferents candidatures, les seves propostes de  govern del municipi i el contrast d’opinions i programes. En democràcia és fonamental que el debat i la diversitat política pugui arribar a la ciutadania. I un debat electoral és una de les eines democràtiques per aconseguir-ho.

Un cop més, ERC de Llinars ha mostrat nul interès en el foment del debat i la diversitat  política i que la ciutadania pugui contrastar lliurament diferents visions polítiques