2015-2019 presentació coalició MALL-CUP-poble actiu


Per què la coalició amb la CUP
La història del MALL s’inicia a l’any 2003, apadrinats per la CUP d’Arbúcies i per tant, la relació entre les dues formacions ve de lluny.
Des dels seus inicis la gent del MALL hem defensat una manera alternativa de governar que transformés el nostre municipi des de la radicalitat democràtica i per això ara més que mai veiem la necessitat urgent de treballar de forma conjunta amb d’altres candidatures alternatives .
Ens trobem en un moment històric cabdal, on la ciutadania catalana demana canvis rotunds en la forma de governar, poder-ho fer des de la sobirania nacional, des de la justícia social i construir-ho des dels municipis.

I així ho compartim també amb la CUP!
Per això, des de l’any 2012 que vàrem donar suport oficialment a la CUP a les eleccions del Parlament de Catalunya, el treball conjunt ha estat permanent. I hem de dir que la tasca realitzada pels tres parlamentaris de la CUP (David Fernández, Quim Arrufat i Isabel Vallès) ha estat impecable en la defensa dels drets socials, la denúncia del les retallades en la sanitat i l’educació o de la corrupció a nivell català, entre d’altres.

Els eixos fonamentals de la coalició MALL-CUP-PA en són quatre:
1. La sobirania nacional i el dret a decidir el nostre futur com a catalans
2. La justícia social i la igualtat d'oportunitats de les persones
3. La radicalitat democràtica amb la participació ciutadana i la transparència informativa com a pilars fonamentals.
4. Millorar i reorientar els serveis municipals: remunicipalitzats, alternatius  i supramunicipals
5. El respecte medi ambiental i una gestió territorial sostenible


Si volem capgirar els nostres municipis, la democràcia i la història des de l’alternativa i des de baix, cal sumar esforços!