L'ecologia dia a dia

OBJECTIUS:
Amb el cicle ECOLOGIA I EL DIA A DIA pretenem conèixer les implicacions positives sobre el medi ambient i la nostra salut que poden tenir determinats hàbits i activitats en la vida quotidiana. 
En aquest cicle ja hem parlat dels horts urbans ecològics que permeten una activitat física agradable, menjar hortalisses ecològiques, reduir els residus orgànics a partir del compostatge domèstic, etc.
També hem parlat de les cooperatives de consum que des de la filosofia del compromís i la participació, es fomenta la compra directa de productes d’alimentació ecològics a la pagesia local, es minva el transport dels productes i es redueix la producció de CO2. En definitiva, es pretén millorar la salut de les persones i del medi ambient, fomentar la responsabilitat ciutadana envers el medi ambient i mostrar la viabilitat econòmica dels productes ecològics.
I en definitiva, aplicar el principi que diu que “la sostenibilitat és pensar globalment i actuar localment” de forma ecològica: quan comprem, quan viatgem, quan ens divertim, quan reformem les nostres llars, etc.

Activitats realitzades en el cicle "L'ecologia dia a dia" :

L'hort urbà

Cooperativa de consum d'aliments ecològics