DEBATS ALTERNATIUS DEL BAIX MONTSENY

DEBATS ALTERNATIUS DEL BAIX MONTSENY

Estrena documental “La salut, el negoci de la vida” (dimecres 21 de novembre, 20h al Tarambana)

El proper dimecres 21 de novembre a les 20h al Tarambana, dintre del cicle de “xerrades alternatives” que organitzem una dotzena d’entitats i col·lectius d’indignats del Baix Montseny, s’estrena a Cardedeu conjuntament amb altres poblacions catalanes com Barcelona, Terrasa o Montmelò, el documental “La...
salut, el negoci de la vida” produït per SICOM i HOW. Amb aquest acte volem aprofitar també per agraïr i fer un reconeixement públic de la tasca feta pel Tarambana durant tots aquests anys.

El documental va adreçat a defensar el model de salut públic universal derruït per Rajoy i atacat per Mas i analitza el futur que ens espera si no canviem les coses. Alhora es planteja quina nova cultura de salut hauria d’impregnar la societat per fer-la més democràtica, igualitària i equitativa. En el documental hi participa la comissió de salut del 15M, la plataforma per la salut pública, Dempeus, FoCAP i d’altres col·lectius vinculats a la sanitat i encaparrats en evitar la privatització i lucre que impulsa CiU.

Aquest documental, que no veureu mai per TV3 us posarà la pell de gallina. Per poder veure clar el model de
darwinisme social que els nostres dirigents politics estan implantant no us el podeu perdre.