El MALL APOSTA PEL CANVI AMB UN PACTE D'ESTABILITAT

Després de 20 anys, el resultat de les eleccions municipals diu que Llinars del Vallès vol un canvi i des del MALL hem fet la proposta d’un pacte d’estabilitat que el reflectís, ja que el partit d’ERC, que ostenta l’alcaldia des de l’any 2003, ha vist reduït el seu recolzament en 1.324 vots.
La proposta del MALL ha estat la formació d’un equip de govern format per PSC (3 regidors) i SUMEM (3 regidors) i el suport extern estable i sense formar part de l’equip de govern de la CUP (2 regidors) i del MALL (1 regidor).
El MALL ha fet la proposta a tots els partits implicats en aquest pacte de canvi amb l’objectiu inicial i molt urgent d’aturar la revisió del POUM (Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal), formulada per ERC, i que molt ens temem que sigui duta al ple municipal en poc temps per a la seva aprovació provisional. Així com abordar les qüestions socials més urgents com és l’habitatge social, un centre de dia per a la gent gran o la construcció d'un tercer pavelló que ERC ja prometia el 2019 i no ha fet.
Llinars del Vallès, 14 de juny de 2023