PLE DEL CARTIPÀS 4 DE JULIOL DEL 2023

AIXÒ ÉS DEMOCRÀCIA?
Aquí teniu el Ple extraordinari del Cartipàs.
Us passem també el Ple del Cartipàs del 2019 perquè veieu els canvis en funció de si s'està a l'oposició o a l'equip de govern per part del PSC.
Per part d'ERC tot continua igual, i estem emplaçats a una reunió i debat on es tractaran temes municipals de contingut polític i el nou Reglament Orgànic municipal el mes d.octubre.
No acabem d.entendre per què les qüestions de contingut polític i que no depenen del Rom no s.han debatut ara, abans del ple del cartipàs, i hem d.esperar a l.octubre?
Ho plantegem al ple del cartipàs del 2023.
El final és increïble!,  l'alcalde Martí Pujol d'ERC impedint el debat sobre el darrer punt i en Joan Ramon del PSC sense dir res quan en el ple del cartipàs del 2019, quan estava a l'oposició, es va posar a favor de la petició del MALL i també ho va defensar!
El punt del que es tractava era precisament un dels més polítics: l'establiment de les regidories en les quals s'estructurarà l.activitat municipal i per tant l.acció política de l'equip de govern.
Des del MALL volíem formular algunes preguntes i fer uns suggeriments propossitius.
Malauradament l'alcalde Martí Pujol d'ERC no ens va deixar, i amb el silenci de la resta de regidors i regidores de l'equip de govern d'ERC i PSC.
Això és democràcia?

-Ple del Cartipàs del 2019:
https://youtu.be/dOua7jxRQw0