ERC i GIpLL fomenten les despeses pre-electorals?

ERC i GIpLL fomenten les despeses pre-electorals?

 

Gasta 2.861,50€ per a una escultura a la carretera !

En la Junta de Govern Local del dia 23 de setembre de 2010 l’equip de govern ha aprovat la factura corresponent a una escultura de grans dimensions,. Que representa unes flors de lli, per a la vorera de la carretera, la qual ja està col·locada, i que té un cost de 2.861,50€.

L’equip de govern considera oportú que en temps de greu crisi econòmica, l’ajuntament es gasti aquests diners en un concepte com aquest?

                

Gasta 8.245€ per fer una gravació d’imatges virtuals de com serà l’auditori-teatre, uns mesos abans de les eleccions!

En la Junta de Govern Local del 17 de setembre de 2010 l’equip de govern ha aprovat la despesa de 8.245€ per realitzar unes imatges virtuals del conjunt de l’auditori.

Significa això que també entre tots i totes li estem pagant la campanya electoral a ERC? Utilitzarà l’equip de govern aquestes imatges per a la memòria de govern que està preparant i que hem pagat entre tots i totes?

Gasta 21.458,8€ per tenir una pista de gel durant 17 dies!

En les Juntes de Govern Local del dia 23 de desembre de 2010 i 28 de gener de 2011 l’equip de govern ha aprovat la despesa de 21.458€ per a una pista de gel que només serà utilitzada durant 17 dies.

A part de la contaminació atmosfèrica i del consum energètic que ha suposat aquesta activitat (vegeu l'article) no hauria estat millor gastar-ho en una altre equipament esportiu permanent, com una pista de formigó per a patinar o en d’altres?

                

Gasta 10.889€ per realitzar la memòria de govern!

En la Junta de Govern Local del 30 de desembre de 2010 l’equip de govern ha aprovat la despesa de 10.889€ per elaborar la memòria de govern de l’Ajuntament de Llinars.

Significa això que també entre tots i totes li estem pagant la campanya electoral a ERC?

Gasta 2.620€ per realitzar vídeos durant quatre mesos!

En la Junta de Govern Local del 4 de febrer de 2011 l’equip de govern ha aprovat la despesa de 2.620€ per realitzar vídeos de les activitats que programa l’equip de govern.

No us sembla que és massa casualitat 4 mesos abans de les eleccions municipals? Significa això que entre tots i totes li estem pagant la campanya electoral a ERC?

Gasta 49.992€ en reparacions puntuals de les vies públiques, uns mesos abans de les eleccions!

En la Junta de Govern Local del 25 de febrer de 2011 l’equip de govern ha aprovat la despesa de 49.992€ en reparacions puntuals de les vies públiques.

Sent necessari que un Ajuntament inverteixi en la millora de les vies públiques, no és massa casualitat que s’aprovi aquesta partida quan falta tan poc per a les eleccions municipals del maig?
Es destinaran aquests diners  per igual a tots els barris?

Ha trigat 5 anys a adherir-se a la Xarxa Local per a la Diversitat i la Ciutadania!
En la Junta de Govern Local del l’1 d’octubre de 2010, Ajuntament s’adhereix a la Xarxa Local per a la Diversitat i la Ciutadania, promoguda per la Diputació de Barcelona. Aquesta xarxa existeix des del 28 d’abril del 2005.

En la Junta de Govern Local del 18 de febrer de 2011, gràcies a aquesta adhesió, l’Ajuntament ha obtingut una subvenció de 12.589€ per als serveis socials d’atenció domiciliària i 10.087€ per als serveis socials.

Com és que ha trigat tants anys? I com és que s’hi ha adherit tan pocs mesos abans de les eleccions municipals?